Foto gallery

Zuid Afrika (08-2013)

In augustus en een deel van september maakten Steef & Tineke een reis naar Zuid Afrika, van waaruit ze naar Swaziland reden. In dit mooie kleine landje gaf Steef zijn bijbelcursus over zending, als vervolg op de zendingscursus die hij in maart gaf. Deze keer was Tineke bij hem en onderwees simultaan een cursus voor kinderwerkers. Beide cursussen werden erg gewaardeerd en eindigden met het verzoek spoedig terug te komen.

Daarna brachten ze een week door in Zuid Afrika, waar ze onder andere wat radioprogramma’s over hun bediening opnamen voor Trans World Radio, die in heel zuidelijk Afrika uitgezonden zijn. Steef is gevraagd om in 2014 nog een serie van 5 programma’s over wereldzending op te nemen.

Daarna vertrokken ze naar Botswana, waar Steef voor het vierde achtereenvolgende jaar 2 weken lesgaf op de zendingsschool van CAPRO (een grote Nigeriaanse zendingsorganisatie), terwijl Tineke een zaterdagseminar voor kinderwerkers gaf.

We zijn de Heer dankbaar voor veel verhoorde gebeden, goede gezondheid, veilige reizen en  de vreugde van het samenwerken als man/vrouw team!