Welkom

Steef en Tineke hebben met hun hele gezin in Zuid Afrika gewerkt en gewoond voor 8 jaar. In 2006 kwamen ze terug naar Nederland, maar Steef bleef reizen en gaf zijn cursus om zendelingen op te leiden en te motiveren in Afrika. Nu dat de kinderen uit huis zijn, hebben zij besloten om weer samen de zending in te gaan. 

Op deze site zul je hun verhalen kunnen lezen, hun avonturen kunnen volgen en Steefs Bijbelstudies met betrekking tot zending bestuderen. 

We wensen u veel leesplezier en Gods zegen bij het verder lezen...

Uw hulp help ons!

Cursus en boeken online beschikbaar

Steef's cursus kan nu ook online worden bekeken. De cursus is wel in het Engels
Ga het ontdekken via deze link 

Daarnaast vind je hier ook hert boek dat Steef heeft uitgebracht, dat onderdeel is van de cursus. Inmiddels is dit in 6 talen beschikbaar.

Nieuwsbrief 2021

Nieuwsbrief 2021

Lieve familie en vrienden,

Het is alweer een tijd geleden dat we een nieuwsbrief stuurden. Dat heeft te maken met het niet kunnen reizen sinds corona uitbrak in maart 2020. Ik kwam op 1 maart van mijn laatste reis terug en kon daarna niet meer vertrekken omdat in mei alle vluchten werden afgelast, en ik vlak voor de volgende reis (in januari ‘21) positief getest werd, waardoor ik thuis moest blijven. Gelukkig ben ik niet ziek geworden.
Op 11 juni heb ik wel weer kunnen vertrekken.

 

Lees meer...

Artikel van de maand

Beste lezers,

Op dit moment hebben we nog geen Nederlandse versie van het maandartikel. Klik hier om naar het Engelse versie van Biblical Mission Stories te gaan!