Welkom

Steef en Tineke hebben met hun hele gezin in Zuid Afrika gewerkt en gewoond voor 8 jaar. In 2006 kwamen ze terug naar Nederland, maar Steef bleef reizen en gaf zijn cursus om zendelingen op te leiden en te motiveren in Afrika. Nu dat de kinderen uit huis zijn, hebben zij besloten om weer samen de zending in te gaan. 

Op deze site zul je hun verhalen kunnen lezen, hun avonturen kunnen volgen en Steefs Bijbelstudies met betrekking tot zending bestuderen. 

We wensen u veel leesplezier en Gods zegen bij het verder lezen...

Uw hulp help ons!

Cursus en boeken online beschikbaar

Steef's cursus kan nu ook online worden bekeken. De cursus is wel in het Engels
Ga het ontdekken via deze link 

Daarnaast vind je hier ook hert boek dat Steef heeft uitgebracht, dat onderdeel is van de cursus. Inmiddels is dit in 6 talen beschikbaar.

Reisverslag september 2017

Nieuwsbrief no. 56   september 2017

Lieve familie en vrienden,

Wat zijn we blij met jullie! De steun, de support, de interesse, de gebeden… Dankjewel allemaal!

Vandaag

Het is vandaag 21 september en dat betekent dat onze oudste dochter jarig is. Sandra, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. We zijn zo trots op jou als onze dochter en als moeder van twee prachtige zoons!

Door het vele reizen zijn we al drie jaar niet op jouw verjaardag geweest. Dankjewel dat je dit offer brengt zonder klagen, terwijl we weten wat het voor je betekent.

 

Lees meer...

Artikel van de maand

Beste lezers,

Op dit moment hebben we nog geen Nederlandse versie van het maandartikel. Klik hier om naar het Engelse versie van Biblical Mission Stories te gaan!