Foto gallery

Boeken bestellen

  1. World Evangelisation – That All May Hear, (1999/2005/2011) is een Inleiding tot Zending en kan als cursus worden gegeven tijdens ongeveer 20 uur. Er is (nog) geen Nederlands tekstboek beschikbaar. Dit boek kan ook gelezen worden zonder de cursus te volgen, en is geschikt voor wie wil weten wat er speelt in wereldzending:  toekomstige zendelingen, voorgangers, oudsten, thuisfrontcomité’s, bijbel- en zendingsschoolstudenten, etc.
  2. Évangelisation du Monde – Que Tous Puissent Entendre. Dezelfde cursus, maar nu met een tekstboek in ’t Frans.
  3. Wat zegt de Bijbel zoal over Zending? Deel I van 3, waarin in 28 artikelen, gebundeld in enkele hoofdstukken, een perspectief wordt gegeven op wat we over zending leren in het oude testament.
  4. The Bible’s Missionary Message, Part I. Hetzelfde boek, maar nu in ’t Engels.
  5. Wat zegt de Bijbel zoal over Zending? Deel II A, waarin in 25 artikelen, gebundeld in enkele hoofdstukken, een perspectief wordt gegeven op wat we over zending leren in het (halve) nieuwe testament.
  6. The Bible’s Missionary Message, Part II A. Hetzelfde boek, maar nu in ’t Engels.
  7. Wat zegt de Bijbel zoal over Zending? Deel II B, waarin in 25 artikelen, gebundeld in enkele hoofdstukken, een perspectief wordt gegeven op wat we over zending leren in de andere helft van het nieuwe testament.
  8. The Bible’s Missionary Message, Part II B. Hetzelfde boek, maar nu in ’t Engels.
  9. Biblical Mission Stories (zendingstheologie in verhaalvorm) werd geschreven voor een zendingsbeweging in Azië. Het verscheen niet als boek maar werd in een Aziatische meerderheidstaal vertaald, op video ingesproken, geïllustreerd en op dvd geproduceerd als onderdeel van een trainingscurriculum voor zendelingen. Het maakt deel uit van een zendingsschool in kofferformaat. De tekst van deze cursus (in het Engels) kan digitaal beschikbaar gemaakt worden op verzoek, evenals een bijbehorende serie powerpoints en een Teacher’s Guide.

Boeken 3, 5 & 7 samen (in ’t Nederlands, of 4, 6 & 8 in ‘t Engels) met in totaal 78 artikelen, kunnen worden beschouwd als een complete (maar wat is compleet?) cursus zendingstheologie.

De boeken (behalve nr. 9) kunnen besteld worden in elke gewenste hoeveelheid bij BookPal, door een order te plaatsen op hun website www.bijbelkiosk.nl/engelstalige-boeken  waar u ook prijsopgaven vindt. 

Voor boek nr. 9 kunt u contact opnemen met de auteur op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.