Foto gallery

Deelnemen aan R4M

  • U kunt voor ons bidden. Er zijn bepaalde vaste gebedspunten, maar er zijn er ook die per reis of activiteit verschillen. We houden u hier op uw verzoek graag van op de hoogte; ook kunt u kijken onder het kopje ‘Gebedspunten’. Wie bidt?
  • Hoewel we al vrijwilligers hebben die administratieve, bestuurlijke en grafische taken uitvoeren, is er ook behoefte aan een klusser die een tentoonstellingskraampje kan maken, waarmee R4M op zendingsbeurzen kan worden vertegenwoordigd. Verder zoeken we enthousiaste mensen die, samen met R4M medewerkers, de kraam bemannen tijdens expositiegelegenheden. Wie helpt?
  • We zoeken projectsponsors: mensen die willen bijdragen aan bijbels voor kinderen in sloppenwijken of aan leerboeken voor toekomstige zendelingen, die de kosten voor een zendingsreis geheel of gedeeltelijk op zich willen nemen, die inheemse trainers en vertalers eens willen ondersteunen of ze van werkmaterialen (bijv. een laptop of zondagsschool materiaal) willen voorzien. We laten u graag de mogelijkheden weten. Wie sponsort?
  • Regelmatige of incidentele donateurs die de stichting ondersteunen. Giften kunnen worden overgemaakt naar Recruiting for Missions – 6717 PE – Ede – op rekeningnummer 4329130 (IBAN: NL97 INGB 0004 3291 30; BIC: INGBNL2A). Uit de fondsen worden geen salarissen betaald; alle giften worden voor 100% aan het werk besteed. Stichting Recruiting for Missions is ANBI goedgekeurd. Wie geeft?
  • Ook zoeken we fondswervers, mensen die kerken, bedrijven, instellingen, stichtingen en particulieren weten te benaderen die R4M financieel willen ondersteunen op eenmalige of regelmatige basis. Wie ondersteunt?