Foto gallery

Februari 2016

White River

3 Februari 2016 -  In Zuid Afrika zijn de gevolgen van de economische crisis ook te zien: Steeds meer bedelaars bij de stoplichten. Wat doe je ermee? We weten dat velen het geld dat je ze geeft uitgeven aan alcohol...  maar net doen of je niets ziet, voelt echt niet goed. Toen kregen we het idee om pakketjes te maken. Wat te eten en te drinken en een folder van Het Vaderhart van God erin.  Met veel plezier geven we ze uit. Bedankt aan alle gevers, zodat we ook dit soort dingen kunnen doen!! 

                   

Vorig jaar kregen we van een sponsor een grote set flanelplaten, met een Engelse handleiding!!  Een poosje hebben we voor een goede plek voor dit bijzondere geschenk gebeden. Zoiets is niet voor iedereen... Om het goed te kunnen gebruiken moet iemand over weg kunnen met rubrieken, een beschrijving en het weer op de juiste plek opbergen van ieder figuur. Ik kwam op het spoor van iemand die elke week meer dan 100 kinderen het evangelie vertelt... toen ik haar de flanelplaten overhandigde werd ze zo blij!  Ze had twee jaar gehoopt en gebeden dat ze ooit deze uitgebreide set flanelplaten zou mogen kopen of krijgen!! Dat zijn de momenten waarop je heel stil wordt! 

Afgelopen zaterdag mocht ik een dag voor kinderwerkers bezoeken. Het was heel fijn om ook eens te leren van anderen. Ik heb zeker weer dingen toe te voegen aan mijn kinderwerkers cursus. 

Inmiddels zit Steef in Tanzania. Hij geeft daar 3 weken les op een zendingsschool. Ik (Tineke) ben doorgereisd naar White River om kinderwerk te doen en Bijbelstudies te geven aan vrouwen.  Van beiden hoort in de volgende blog meer. 

Allemaal een fijne dag en tot de volgende week!