Foto gallery

Januari 2016 - een gezellig weekend

Gezellig weekend

We hebben een druk maar gezellig weekend gehad. Steef moest zondag twee keer achter elkaar spreken, in twee verschillende kerken. Hij heeft gesproken over het bewaren van je hart. Er was veel respons op.

 

Zelf heb ik gesproken op een avond voor kinderwerkers afgelopen vrijdag. 

Maar het allermooist was wel dat we Brandon bij ons hadden dit weekend. Na 10 jaar lang alleen bezoekjes, mochten we hem weer meenemen voor een weekend. Wat hebben we van elkaar genoten! Brandon kwam bij ons toen hij vier was. Zoveel mogelijk weekends en de vakanties was hij deel van ons gezin. Brandon is een wees en HIV pos. Toen hij 7 jaar was werd hij geadopteerd door een ander gezin. Nu is hij bijna 18. Wie had dat ooit gedacht dat hij zo lang zou leven. En het gaat goed met hem! Hij heeft natuurlijk nog steeds zijn medicatie, maar hij zit nog maar in stap 1 van het medicatieplan (er zijn er 5).

Wat heeft Brandon genoten! Hij had allerlei vragen over zijn kindertijd. We hebben met elkaar gesproken over en gebeden voor zijn toekomst. Hij staat ingeschreven bij een Boarding School. We hebben een email account voor hem aangemaakt, zodat hij ons altijd kan bereiken, want hij mag geen mobiel vanwege mogelijk misbruik.
We zijn heel blij met de openheid en de aanhankelijkheid die hij heeft getoond. We hopen, ook als hij straks in een internaat zit, contact met hem te blijven houden.

Aanstaande vrijdag gaat Steef naar Tanzania. Ik zal dan nog een studie dag hebben hier, en op maandag ga ik door naar mijn volgende bestemming: White River, Zuid Afrika.
Volgende week weer een nieuwe blog.

Fijne week allemaal!
Steef en Tineke