Foto gallery

Activiteiten in september...

Steef heeft een hele serie opgenomen over zending. Het wordt deze maand uitgezonden door TWR en wordt over heel Engels-sprekend Afrika uitgezonden. We zijn daar heel blij mee. Het zal Christelijk Afrika stimuleren zendelingen uit te sturen naar Afrikaanse stammen die het evangelie nog niet hebben gehoord. 

U kunt de uitzendingen zelf beluisteren! De uitzendingen zijn van 22 tot en met 30 sept. elke dag om 10:30 met een herhaling 's avonds om 19:30. 

Je kunt er op 2 manieren komen:  DSTV  band 855  of  http://www.twrafrica.org/    en dan klikken op LISTEN

Het programma heet Reach Out. De persoon die interviewt is een goede bekende van ons uit onze kerk in Benoni: Gail Dippenaar. 

Het bijwonen van een pastors meeting heeft het contact met de lokale kerken verstevigd. Steef heeft daarnaast veel kansen gehad om te spreken in verschillende kerken. Zijn preken zijn enthousiast ontvangen. Steef heeft zich voornamelijk gericht op discipelschap en zending.  

Tineke moest nog een paar weken langer in Nederland blijven vanwege een zware operatie van haar moeder, maar 21 september vertrekt ook zij. Haar moeder is weer goed aan het herstellen. Samen met Steef zullen ze de komende maanden in White River verblijven. Tineke zal zich gaan concentreren op kinderwerk en Bijbelstudies voor vrouwen in plattelandsgebieden.